Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Daglicht Zeeland zakelijk: kwaliteit en ontzorging

Naast de realiseren van opdrachten voor particuliere klanten, voeren wij ook (nieuwbouw)renovatieprojecten en planmatig onderhoud uit voor de zakelijke markt. Hiertoe onderhouden we contacten met:

  • woningcorporaties 
  • aannemers, bouwbedrijven en architecten
  • woningonderhoudsbedrijven 
  • vastgoedbeheerders en VVE
  • woningbouw- en projectontwikkelaarsDakvenster Montage Keurmerk
Daglicht Zeeland draagt als Dakvenstermeester het keurmerk voor gecertificeerde inbouw van daglichtproducten in het hellende en platte dak. Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zet zich in voor kwaliteitsbewaking en -verbetering van daglichtmontage: gecertificeerde Dakvenstermeesters hebben minimaal 5 jaar werkervaring in het monteren van daglichtproducten en volgen jaarlijks SKH gecertificeerde trainingen in montage en verwerking van dakbedekkingen zoals dakpannen, EPDM, Bitumen en kunststof. Deze erkenningsregeling maakt aantoonbaar dat de montage is uitgevoerd volgens Bouwbesluit, wet en regelgeving en geeft recht op 10 jaar montagegarantie.

logo Dakvenstermeesters shade
logo Dakvenstermeesters shade
5 Zekerheden DVM achterzijde
5 Zekerheden DVM achterzijde

Wet Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) is het bewaken van de kwaliteit van ontwerp en uitvoering zodat het eindresultaat aan de voorschriften van het Bouwbesluit voldoet. In het huidige stelsel toetst de gemeente bouwplannen vooraf en ziet toe op de uitvoering volgens de verleende vergunning. Onder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen dragen partijen in de bouw zelf zorg voor het voldoen aan de voorschriften op basis van een instrument voor kwaliteitsborging, toegepast door een onafhankelijke kwaliteitsborger.

Wat betekent dat in de praktijk?
Ten eerste houden wij in het adviserende deel rekening met de regelgeving, met isolatienormen en met de juiste toepassing bij het juiste type dak. Tijdens het montage-proces leggen we met behulp van een unieke oplever-applicatie elke stap vast zodat u als opdrachtgever/aannemer altijd kunt weerleggen dat er correct gemonteerd is.