Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Screen

De buitenzonwering biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten. Screens reflecteren zonlicht voordat ze het glas bereiken en bieden zo bescherming tegen opwarming op zonnige dagen. Ze bieden rust aan uw ogen en beschermen tegen schadelijke UV-stralen of sterk reflecterend licht. Dit is voornamelijk belangrijk als er met computers wordt gewerkt.

Velux

Velux buitenzonweringen verminderen zonnewarmte door de zonnestralen tegen te houden voor ze het glas raken. Daardoor blijft de hitte buiten en geniet jij binnen van een koele, aangename temperatuur. Het transparante screendoek zorgt dat het uitzicht naar buiten behouden blijft en de kamer licht blijft. Velux buitenzonweringen zijn eenvoudig en snel van binnenuit te monteren en zijn daardoor de makkelijkste oplossing om jouw kamer tegen de warmte te beschermen.

Velux zonwering is verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen handmatig, elektrisch of bediening op zonne-energie. Is jouw dakraam binnen handbereik gemonteerd? Dan is handmatige bediening wellicht de beste optie. Deze oplossing is vriendelijk voor je portemonnee, eenvoudig te monteren en traploos in elke positie te bewegen in het dakraam. Is je dakraam buiten handbereik gemonteerd of wil je het wooncomfort extra verhogen? Dan adviseren wij te kiezen voor de INTEGRA® raamdecoratieproducten die op netstroom of zonne-energie functioneren. De elektrisch bedienbare producten worden standaard bediend met de wandbediening, maar zijn door aansluiting op VELUX ACTIVE ook te bedienen via de VELUX ACTIVE app op je smartphone, Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri. Aan jou de keuze!


Fakro

De buitenzonwering AMZ biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten. FAKRO screens reflecteren zonlicht voordat ze het glas bereiken en bieden zo bescherming tegen opwarming op zonnige dagen. Ze bieden rust aan uw ogen en beschermen tegen schadelijke UV-stralen of sterk reflecterend licht. Dit is voornamelijk belangrijk als er met computers wordt gewerkt.

Materiaal buitenzonwering

De screen is gemaakt van duurzame, weersbestendige glasvezelstof. De stof is opgerold, voorzien van een springveer en verborgen in een aluminium cassette. Het geheel is geïnstalleerd aan de bovenkant van het raam en zorgt voor een eenvoudig gebruik van de zonwering. Door de cassette dekt de screen het glas helemaal af, wat extra bescherming biedt tegen lichtinval.

AMZ Newline

De AMZ NewLine bedient u handmatig of met een bedieningsstok (bijgeleverd). Het biedt de beste bescherming tegen de warmte.

AMZ Z-Wave

 • Compatibel met andere apparaten in het Z-Wave netwerk, waaronder FAKRO's elektrische (Z-Wave) dakramen.
 • Elektrische bediening met een schakelaar of afstandsbediening (niet bijgeleverd) en een voeding (niet bijgeleverd).
 • Aangedreven door een 15V motor.

AMZ Solar

 • Aangedreven door zonnecellen.
 • Compatibel met andere apparaten in het Z-Wave netwerk, waaronder FAKRO's elektrische (Z-Wave) dakramen.
 • Automatische bediening op zonne-energie met de bijgeleverde besturingscentrale en afstandsbediening.
 • Rolt automatisch uit bij teveel zonlicht en automatisch weer in als het donker wordt.
 • Door de ingebouwde zonnecellen ideaal voor plekken zonder 230V aansluiting.
 • Plaatsing aanbevolen op zuid- of oostzijde van het dak.

AMZ Wifi

 • Compatibel met andere apparaten met wifi-technologie.
 • Eenvoudige bediening via de gratis app wBox (van Blebox.eu) op de smartphone of tablet.
 • Aangedreven door een 15V motor.


Er is altijd een passende oplossing voor jouw Velux, Roto of Fakro dakvenster. Wij kunnen de screen ook voor je monteren, zo heb jij er geen omkijken naar en kun je gelijk genieten van een heerlijk koele ruimte.