Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Garantie en Wet kwaliteitsborging  

Daglicht Zeeland is gecertificeerd Dakvenstermeester in de regio Walcheren, Noord en Zuid-Beveland en West-BrabantDat wil zeggen dat Daglicht Zeeland het keurmerk voor gecertificeerde inbouw van daglichtproducten in het hellende en platte dak draagt. 

Als Dakvenstermeester regelt Daglicht Zeeland de complete plaatsing, inclusief materialen, eventueel inhuur van collega’s tot aan oplevering van de werkzaamheden. Na montage ontvangt u het Dakvenstermeesters garantie-certificaat zodat de garantie-voorwaarden van de fabrikant gehandhaafd blijven. Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij Dakvenstermeesters hoog in het vaandel. Een hele geruststelling wanneer u een gat in uw dak laat maken! 

2
2

Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zet zich in voor kwaliteitsbewaking en -verbetering van daglichtmontage: gecertificeerde Dakvenstermeesters hebben minimaal 5 jaar werkervaring in het monteren van daglichtproducten en volgen jaarlijks SKH gecertificeerde trainingen in montage en verwerking van dakbedekkingen zoals dakpannen, EPDM, Bitumen en kunststof. Deze erkenningsregeling maakt aantoonbaar dat de montage is uitgevoerd volgens Bouwbesluit, wet en regelgeving en geeft recht op 10 jaar montagegarantie.

5 Zekerheden DVM achterzijde
5 Zekerheden DVM achterzijde


Wet Kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) is het bewaken van de kwaliteit van ontwerp en uitvoering zodat het eindresultaat aan de voorschriften van het Bouwbesluit voldoet. In het huidige stelsel toetst de gemeente bouwplannen vooraf en ziet toe op de uitvoering volgens de verleende vergunning. Onder de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen dragen partijen in de bouw zelf zorg voor het voldoen aan de voorschriften op basis van een instrument voor kwaliteitsborging, toegepast door een onafhankelijke kwaliteitsborger.

Wat betekent dat voor Daglicht Zeeland?
Ten eerste houden wij in het adviserende deel rekening met de regelgeving, met isolatienormen en met de juiste toepassing bij het juiste type dak. Tijdens het montage-proces leggen we met behulp van een unieke oplever-applicatie elke stap vast zodat u als opdrachtgever altijd kunt weerleggen dat er correct gemonteerd is.