Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Plissé en Honeycomb plissé

Velux

Plisségordijn

Dit decoratieve gordijn zorgt voor zowel het dimmen van het daglicht als voor privacy, waardoor het ideaal is voor woonkamers. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, zodat meten, bijsnijden of knippen overbodig is. Verkrijgbaar met zijgeleiders in wit of geborsteld aluminium

  • Verzacht het binnenvallende daglicht en biedt privacy – ideaal voor woonkamers
  • Het traploze ontwerp past in elk raam
  • Verkrijgbaar in verschillende trendy en klassieke kleuren
  • Ook verkrijgbaar in handige elektrische uitvoeringen met afstandsbediening

Verduisterend plisségordijn

Deze decoratieve oplossing zorgt voor zowel verduistering als isolatie en is daardoor ideaal voor slaap- en woonkamers. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, zodat meten, bijsnijden of knippen overbodig is. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met zijgeleiders van wit of geborsteld aluminium.

  • Verduisterend en isolerend - ideaal voor slaap- en woonkamers
  • Een traploos ontwerp dat overal in het raam kan worden geplaatst
  • Ook verkrijgbaar in handige elektrische uitvoeringen met afstandsbediening


Fakro

Lichtdoorlatend plisségordijn

Het geplisseerde gordijn APS van FAKRO is een stijlvol en decoratief gordijn. Het creëert een zacht, gelijkmatig verspreid lichtniveau in de ruimte, in kleuren die passen bij elk interieur. Het gordijn is voorzien van een stevige stof, die dankzij de plooien goed in vorm blijft. Het geplisseerde gordijn is traploos verstelbaar dankzij de aluminium (wit of zilver) zijgeleiders. Deze bedekken de randen van de stof en beperken de hoeveelheid lichtinval. Het beschermt uw leefruimte optimaal tegen de zon.

Er is een breed scala aan kleuren en decoratieve prints beschikbaar. Kies de kleur of print die het beste past bij uw woonwensen.

Honeycomb plisségordijn

De honeycomb plissé APF is een elegante raamdecoratie. De unieke honingraatstructuur geeft een sfeervolle en tegelijk strakke uitstraling in de kamer en zorgt tevens voor een goede isolatie. Het beschermt uw leefruimte in de zomer tegen oververhitting en in de winter tegen warmteverlies. De zijgeleiders (wit of zilver) bedekken de randen van de stof en beperken de hoeveelheid lichtinval.

Er is een breed assortiment aan kleuren beschikbaar. Kies de kleur die het beste past bij uw woonwensen en stijl.

Daglicht Studio

Maak snel een afspraak in onze Daglicht Studio en bekijk de verschillende typen zonwering en kleuren van de stof.