Specialist in levering en montage van
daglichtoplossingen in het dak

Lichtstraat: LUXboX-LINE

Heeft u behoefte aan meer daglicht maar niet direct aan extra ruimte, dan is de LUXboX-LINE een ideale oplossing. Dit modulaire lichtstraat-systeem bestaat uit een uniek frame waarin meerdere (gelijke)  modellen dakramen, zowel tuimel- als uitzet(tuimel)vensters, samengevoegd worden. Dit frame wordt kant en klaar afgelakt – en op verzoek zelfs voorzien van gemonteerde zonwering of insectenhorren - en in zijn geheel in een sparing geplaatst die geheel in de lijn van het dakvlak ligt. De ramen zijn afzonderlijk te bedienen, met de hand, volledig elektrisch of zelfs stembediend via Google of SIRI.

Een LUXBoX-Line lichtstraat kan in de meeste situaties binnen één dag gemonteerd worden.

 

Portfolio

LUXBoX STUDIO-LINE
LUXBoX SKY-LINE

LUXboX STUDIO-LINE: 1 rij horizontaal gekoppelde dakramen

LUXboX SKY-LINE: 2 rijen horizontal gekoppelde dakramen LUXboX-LINE op kleur

De binnenzijde van het frame van de LUXboX STUDIO- en SKY-LINE is standaard voorzien van een onderhoudsvrije polyurethaan lak in de kleur wit (RAL 9010). Tegen een meerprijs is echter iedere RAL kleur mogelijk, zoals een stoere staalblauw of sfeervolle grijstint. 


Vergunningsvrije plaatsing

Deze LUXBoX-LINE is in veel gevallen vergunningsvrij te plaatsen. In 95% van de Nederlandse gemeentes is  bij plaatsing in de achterzijde of zijkant van de woning geen bouwvergunning nodig. En omdat de LUXboX-LINE in de lijn van het dakvlak gemonteerd worden, is in een groot deel van van de gemeentes voor montage in de voorzijde geen vergunning nodig.

Check via het omgevingsloket echter altijd vooraf of deze regeling ook in uw gemeente geldt.